İmmobilizer

İmmobilizer nedir?

Dünya çapında artan otomobil hırsızlığı, otomobil üreticilerini her geçen gün yeni yöntemler geliştirmeye zorlamaktadır. Artık, alarm sistemlerine ek olarak, otomobilleri tamamen hareketsiz  bırakan güvenlik sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Direksiyon,el freni,vites kolu ve debriyaj pedalı gibi elemanlara bağlanan mekanik kilitlerden sonra şimdide otomobillerin motorlarını elektronik olarak kilitleyen ve aynı zamanda immobilizer olarak da bilinen otomobil güvenlik sistemleri geliştirilmiştir.Artık bir dünya standardı haline gelmiş olan immobilizer her sene milyonlarca araca takılmaktadır immobilizer, bir çok otolarda standart aksesuar olarak kullanılmaktadır.



İmmobilizer'in otomobil hırsızlığına karşı kullanılan benzeri sistemlerden daha güvenilir, daha emniyetli, daha kullanışlı, daha dayanıklı, daha küçük, ve daha ucuz olması, bu sistemin bütün dünyada çok çabuk benimsenmesini sağladı. Ayrıca elektronik kimlik kartının kopyalanamama özelliği, uzaktan okunma kabiliyeti, elektromanyetik enterferansdan veya X- ışınlarından etkilenmemesi dayanıklılığı pil veya   başka bir dahili güç kaynağı,dolayısıyla da bakım onarım gerektirmemesi de bu sistemin bu denli başarılı olmasındaki diğer etkenlerdir.

Aracınız kilitlimi kaldı? Yada immobilizerli anahtarınız mı bozuldu ?
Arayın hemen gelelim !


 Bolu Anahtarcı - Bolu Anahtarcılar - Bolu Merkez Anahtarcılar - Bolu Çilingir - Bolu Çilingirci - Bolu Merkez Çilingirciler
 

İçerik -

: Omnportal